Jo mere vi deler udfordringer og sejre såvel som erfaringer og viden med hinanden, jo bedre kan vi dygtiggøre os, inspirere hinanden og sætte skub i den bæredygtige omstilling. Vi er jo fælles om forandring.
Derfor opstarter vi på opfordring af flere medarbejdere i kantiner, storkøkkener og catering-virksomheder netværket "Fra køkken til køkken".
Her får du mulighed for at:
- Dele ud og suge til dig af opskrifter, erfaringer og gode hverdagstips til, hvordan bæredygtighed og ansvarlighed bliver en naturlig del af dit køkken
- Blive klogere på, hvordan andre køkkener arbejder med nudging og kommunikation til gæsterne, så nye, sundere og grønnere vaner bliver taget godt imod
Formatet
Vi besøger i løbet af et år flere spændende køkkener, hvor vi deler ud og tager imod og bruger hinanden som erfa-gruppe, så vi sammen kan skubbe køkkenerne i Herning i en mere bæredygtig retning.
Møderne varer 1,5 time og byder på:
- Rundvisning og ærligt indblik i værtens arbejde med bæredygtighed - både vigtige læringer, sejre og udfordringer
- Deling og sparring på tværs af køkkener
- Uformelt netværk og socialt samvær samt kaffe og lidt sødt.
Første besøg er på kantinen på Herning Rådhus her.
Kontakt
Emne: Fra køkken til køkken